פורום אינסטלטורים, פורום אינסטלציה ביתית, אינסטלטורים מומחים, ייעוץ אינסטלציה מקצועי און-ליין 24 שעות :))) אינסטלטורים העובדים באינסטלציה כ-25 שנה, מוקד חירום אינסטלטורים 24 שעות 03-756-8581 כולל שבת וחג ! אינסטלטור דוד מנהל פורום אינסטלטורים, אנא ! בקיצור ולעניין ! הודעות סתמיות ב פורום אינסטלטורים ימחקו מיד ! ובנוסף, אנו לא עוסקים בעלויות, אך ורק בתחום המקצועי בלבד!!!
אני בונה בית פרטי שתי קומות. צינור המים של העיריה בקוטר 2" מסתיים במרחק 35 מטר מהבית. אני צריך להעביר משם צינור לבית עד המרכזיה בכניסה. האם צינור 1" יספיק או שצריך קוטר גדול יותר?
שלום רב, דירתי בת 40. קומה 2 מתוך 4 על עמודים. דוד"ש בן שנה.צנור בין שעון לכניסת אספקה בן 6. לחץ מים קרים מעולה, לחץ מים חמים נמוך. האם ניתן לנקות את הצנרת החמה לפחות חלקית? האספקה חיצונית. הדירה מושכרת ואין חשק להחלפה כוללת. תודה.
ברשותי דוד שמש "טל סחר" כ- 15 שנה.
לאחרונה שמתי לב לנזילות חומות (יבשות) יוצאות מהחלק העליון של הדוד כלפי מטה.
מעבר לזה הדוד מתפקד באופן תקין.
האם זו בעיה חמורה ? מה עושים ?
לפני כשבוע אירע בביתי פיצוץ בצינור המים מתחת לכיור במטבח. התקשרתי לאינסטלטור מנחם ברנשטיין מהמגנט המוצמד לדלתי. הגיע בחור בשם שלומי שתיקן את הפיצוץ ואף החליף את הברז אך לא חיזק את הברז לכיור ולא סידר נזילה נוספת בסיפון מתחת לכיור. כך נותרתי עם ברז משוחרר ונזילה שאותם הבטיח לסדר למחרת.
מאז עבר שבוע ימים שבמהלכו כל יום מסננים אותי ולא עונים לשיחותי, כל יום מתאמים ביקור לקראת סוף היום ולא מגיעים.
דרך אגב, בטיפשותי שלמתי את כל הכסף כבר ביום הראשון.
אנני יודע מה עוד לעשות מלבד לתבוע על סמך "חוק הטכנאי"
אני צריך מידע בנוגע למיקום וכתובתו של - מנחם ברנשטיין (מורשה משרד העבודה 15966 )
שלום רב
זה המקום האחרון שאתה רוצה להזמין אינסטלטור !!! מגנטים בחדר מדרגות!!
בכל אופן, עליך לפנות לרשויות בנושא, משרד העבודה !!!
אין לך הרבה מה לעשות :)))) בהצלחה :)))
פשוט שרלטן - בא לתקן נזילה פשוטה, לקח 180 ש"ח על 5 דקות עבודה, והסתימה חזרה למחרת.
הוא כמובן לא הסכים לבוא לתקן את מה שעשה, וגם טרק לנו את הטלפון. עכשיו צריך להוציא עוד כסף על אינסטלטור אמיתי שיבוא לתקן...
שלום אלכס.
אותו שרלטן היה אצלי בבית וגבה הון תועפות על פתיחת סתימה.
אני אוכלת את עצמי עד עכשיו על שאיפשרתי לזה לקרות באותו רגע.
אם עשית משהו בקשר אליו אשמח לשמוע- אם נודעו לך פרטים על מיקומו או אם הגשת תלונה במשטרה או במשרד העבודה ארצה לשמוע ולפעול כך גם כן.
תודה
שילמתי להם צ'ק וביטלתי אותו למחרת,כמו כן את יכולה להבין עד כמה זה יכול לסבך את הלקוח ומשום מה לא את הרמאי...היום אני הולך לתחנת המשטרה ומתלונן שהם לחצו עליי וסחטו אותי
לשלם להם את הסכום.אם את מרגישה דומה אני מציע לך לפעול באותה דרך ובאותו הזמן לנסות לתבוע אותם בבית משפט,ככל שנוסיף ונעמיס על בית העסק הנוראי הזה כך נוציא את הצדק לפועל...
בקיצור, לפי מה שאני רואה פה בפורום הבחור מצליח לעקוץ את כולם
אני מתכוונת לפנות לבית משפט לתביעות קטנות ולמשרד העבודה
אני ממש אשמח אם תעשו את זה גם.
אני מזכירה שוב שהפרטים שלו הם:
חברת קנש
התעש 3 , הרצליה
גם אצלנו קרה אותו הדבר בדיוק וכשחיפשתי מידע באינטרנט על האינסלטור נדהמתי לראות את ההודעה שלך על אותו איש. אז אמנם ההודעה שלך ממזמן אבל אם התייאשת ועוד לא תבעת, הפרטים הם:
חברת קנש
התעש 3 , הרצליה
אני מתכוונת לתבוע.
רונית
יש לי בית על קרקע. בניתי לבדי חדר שירותים ומקלחת בקיר חיצוני.
אני צריך להתחבר לביוב.
לשם כך חשבתי לקדוח 2 קדחים החוצה, אחד 4 צול(בשביל האסלה) והשני 2 צול(בשביל כיור ומקלחת). ואני מתחבר ל-4 צול ורטיקלי חיצוני ומשם לביוב.
האם יש סידור אחר? האם אני יכול לצאת רק עם 4 צול ולהתחבר עם 2 צול בתוך החדר?
שלום רב
השאלה הגדולה ? האם יצקו רצפת בטון בחדר מקלחת ?
אתה צריך הכנה ביציקה אם אתה רוצה לצאת רק עם צינור 4" צול
או אפשר להתקין הסתעפות Y בקוטר 110 על 50 על 110 מ"מ.
התקן ברך 90 מעלות 110 על 110 מ"מ בתוך מסעף Y וצא רק עם 110 ללא הכנה.
או צא עם 110 אסלה בנפרד, וצא עם 50 בנפרד, וחבר בחוץ עם מסעף Y
יש עוד אפשרויות ח ח ח בחר במה שמתאים לתנאי השטח כמובן!!
בהצלחה :)))